MultiCard system

BELATRIX MULTICARD SYSTEM je softver za upravljanje lojalti i platnim karticama namenjen grupi korisnika koji obavljaju promet proizvoda i usluga na malo. Ovim sistemom povezuju se prodavci  (partneri) i potrošači (korisnici kartica) sa druge strane. Potrošači koriste jednu karticu za evidentiranje ostvarenog prometa kod svih partnera BELATRIX MULTICARD SYSTEM-a. Spisak svih partnera i njihovih prodajnih objekata u kojima se može evidentirati promet nalazi se na našem sajtu multicard.belatrix.rs (MultiCard partneri)  ili u okviru besplatne Android aplikacije za mobilne telefone Belatrix MultiCard koju možete skinuti sa Google Play Store.

                                     MultiCard System - kartica MultiCard System - kartica

Svaki partner određuje broj lojalti bodova koji odobrava za svaku kupovinu (broj bodova se odnosi na svakih 100,00 din. prometa). Kada korisnik kartice sakupi 500 bodova kod jednog partnera sa njima može platiti sledeći račun ili njegov deo. Bodovi se akumuliraju pri sakoj kupovini, a ne mogu se koristiti kod drugog partnera ili zameniti za gotovinu.  Objekti prodavaca koji su u Belatrix MultiCard sistemu obeleženi su nalepnicom

MultiCard

BELATRIX MULTICARD SYSTEM omogućava lako evidentiranje prometa i korišćenje kartica u online prodavnicama (webshop).

Korisnik kartice može uvek sakupljati i trošiti lojalti bodove čak i ako kod sebe nema svoju BELATRIX MULTICARD karticu, već samo VISA/MASTER platnu karticu.

Postani partner BELATRIX MULTICARD SYSTEM-a (pročitaj više …)

Postanite korisnik BELATRIX MULTICARD platne-bodovne kartice (pročitaj više …)