MultiCard system – Partneri

Kako i zašto postati partner Belatrix MuliCard sistema?

Možda ste i do sada razmišljali kako da se što više približite vašim kupcima. Lojalti kartice odavno funkcionišu u velikim sisitemima i nisu novost na našem malom tržištu. Ako ste i razmišljali da na ovaj način parirate velikim sistemima, brzo ste odustajali jer je cena implementacije ovakvog sistema (softverska podrška, štampa i distribucija kartica, reklama i drugi troškovi) vrlo visoka. BELATRIX MULTICARD SYSTEM vam obezbeđuje softversku i tehničku podršku (24/7), besplatne kartice za vaše potrošače, reklamu na našem sajtu (logo, podaci o firmi i prodajnim objektima, vezu ka Google maps sa tačnom lokacijom vaše prodavnice). Što više partnera više je i kupaca, automatski je veća verovatnoća da neko čuje za vas i vašu ponudu. Prednost sistema je što vi kao partner ne primate i evidentirate promet samo kartica koje ste vi izdali nego svih kartica iz sistema čime se povećava mogućnost da kupac koji vas je pronašao na sajtu ili reklamnom materijalu a do sada nije kupovao kod vas zbog ponude koju nudite postane vaš verni potrošač.
Ako ste zainteresovani da se kao partner uključite u BELATRIX MULTICARD SYSTEM dovoljno je da ste registrovano pravno lice ili preduzetnik. Potpisivanjem ugovora o poslovno tehničkoj saradnji postajete partner BELATRIX MULTICARD SYSTEM-a. Nakon toga dobijate besplatnu PC ili Android aplikaciju za evidentiranje potrošnje kupaca i možete početi sa radom na jednom višem nivou usluga koje pružate svojim kupcima.

 

Maloprodaja MultiCardMultiCard PC aplikacijaMultiCard Android aplikacija

 

09.02.2015 godine završena je integracija Programa za maloprodaju i Belatrix MultiCard sistema tako da korisnici programa za maloprodaju mogu direktno da evidentiraju potrošnju kupaca iz fiskalnih računa.